Vind je internationale partner!

Klik hier om aan te melden

Zakendoen in het buitenland? Of wil je nog succesvoller internationaal samenwerken dan nu? Op dinsdag 4 juli organiseert Stichting Innovatiehuis in samenwerking met Avans Hogeschool hét event om je ideale zakenpartner te ontdekken.  

Elke ondernemer weet dat je succes nooit alleen behaalt. Je hebt de juiste partner nodig. Alleen hoe weet je of het echt matcht met een mogelijke zakenrelatie? Het antwoord dient zich vaak aan na vallen en opstaan, maar het kan ook echt zonder vervelende schaafwonden. Frans Stel, ondernemer en lector International Business aan Avans, weet er alles van.

Ontdek je match
Hij ontwikkelde de alliantiescan, een manier om vooraf te bepalen of je potentiële zakenpartner bij jouw onderneming aansluit. Op de ‘harde’ organisatorische kant én op het ‘zachte’ interpersoonlijke niveau. Hoe dat precies werkt, ervaar je tijdens een interactief event met andere ondernemers. Dus ben je op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners? En wil je weten hoe jij de juiste partner vindt voor jouw bedrijf? Schrijf je in en we zien je 4 juli in Breda!

Frans Stel
Frans is al meer dan tien jaar zelfstandig consultant en trainer-coach bij CreateNewBusiness BV. Daarnaast is hij lector International Business aan Avans Hogeschool. Hij heeft een passie voor het vergroten van de effectiviteit van ondernemende teams en co-innovatie allianties. Mensen maken het verschil. Daarom is het identificeren en ontwikkelen van competenties van individuen en teams essentieel voor het vertalen van wetenschap en technologie naar internationale marktkansen.

Locatie: 
AVANS Hogeschool
Lovensdijkstraat 61-63
4818 AJ Breda