Innovatie & Internationalisering –
De wereld veranderd steeds sneller!

Onze wereld verandert in een hoog tempo. Het belang van innovatie groeit daarmee ook. Maar hoe zorg je ervoor dat je bijblijft, hoe zorg je ervoor dat je snel genoeg inspeelt op de nieuwste ontwikkelingen

Als onderdeel van het Innovative Sector Exchange (ISE) project, nodigen we u graag uit om gebruik te maken van onze GRATIS 1-2-1 Innovatie Scan! Het ISE project biedt GRATIS steun en hulp aan bedrijven van de ISE regio’s in Frankrijk, België, Engeland en Nederland om internationaal te ondernemen en om toegang te krijgen tot nieuwe markten.

 

Wat is een Innovatie Scan?

We hebben een diagnostisch hulpmiddel ontwikkeld dat u zal helpen inzicht te krijgen in het innovatief en internationaal potentieel van uw bedrijf.

Hoe werkt het?

U zal een 1-op-1 bezoek krijgen van een ISE expert van Stichting Innovatiehuis die met u verschillen aspecten van uw bedrijf zal bespreken, zoals uw product/dient, HR, financiën, innovaties en uw internationale connecties zodat er een een onafhankelijk beeld wordt geschetst van uw innovatief en internationaal potentieel. Daarna zal de expert deze factoren een score geven waardoor we concrete aanbevelingen kunnen geven over acties die u kunt ondernemen om uw internationaal potentieel te ontwikkelen door u toegang te geven tot grensoverschrijdende en technische kennis.

U kunt nu al een afpsraak maken voor deze scan, ongeacht of u al deelnam aan vorige projecten of evenementen. Dit aanbod is geldig tot maart 2019.

Wat krijgt u?

Naar aanleiding van het gesprek kunt u diverse aanbevelingen verwachten met acties die u kunt ondernemen en in het bijzonder hoe het ISE project u kan helpen om deze te implementeren door bijvoorbeeld contact te leggen in onze Europese partner regio’s. Elk bedrijf is anders, maar in het algemeen doen we ons best om u te ontmoeten voor een follow-up om u aanbevelingen te geven en grensoverschrijdende oplossingen te bieden na ongeveer 4-5 weken na het afnemen van de scan.

De 1-2-1’s zijn volledig gratis, maar we zouden het op prijs stellen als u ongeveer 2 uur van uw tijd kan vrijmaken voor een afspraak.

Als uw bedrijf niet behoort tot een van de ISE sectoren (agrifood, digitaal & creatief, nieuwe materialen, mechatronics), maar als u werkt met bedrijven die dat wel zijn, gelieve deze informatie dan met hen te delen zodat ze bewust zijn van deze mogelijkheid.

Boek uw Innovatie scan nu!

Neem met ons contact op: 

Henk van Dijk
E hvd@innovatiehuis.nl
T 06-15837024

Denise van Eekeren
E dve@innovatiehuis.nl
T 06-44199144