Hannover Messe

HM19-slider.jpg

Datum: 1 t/m 3 april 2019
Hannover, Duitsland
Deelname is gratis

Klik hier om aan te melden

HANNOVER MESSE is de grootste industriële beurs ter wereld, die all technische innovaties toont in de volledige ‘value chain’. Het is dan ook de uitgelezen plaats om te netwerken, nieuwe contacten te legge en innovatieve technologie te ontdekken!

Wij nodigen graag alle bedrijven uit Zuidwest-Nederland met een interesse in Mechatronica (Manufacturing en Engineering) uit voor het Cross-Border evenement dat een bezoek brengt aan de Hannover Messe en u in contact brengt met collega bedrijven uit Frankrijk, België en Engeland.

Het programma biedt u de kans om te netwerken met verschillende innovatieve bedrijven uit de partner regio’s en geeft u ook voldoende gelegenheid om de beurs Hannover Messe gratis te bezoeken. Deze reis zal tevens de officiële aftrap zijn van ons internationale cluster rondom mechatronica en engineering.

Programma

Dag 1: Maandag 1 april
Busreis naar Hannover (aankomst rond 18.00 uur)
19.00 uur: Kick-off cluster mechatronics en engineering
19.30 uur: Bedrijfspitches tijdens het diner

Dag 2: Dinsdag 2 april
09.00 uur: Vertrek naar beurs
10.00 uur: Bezoek aan Hannover Messe
Tussen 13.00 – 18.00 uur is het mogelijk om deel te nemen aan B2B Matchmaking via European Enterprise Network
18.30 uur: Netwerkdiner in Hannover
21.00 uur: Transport naar hotel

Dag 3: Woensdag 3 april
09.00 uur: Bezoek aan Hannover Messe
12.00 uur: Vertrek met bus terug richting Breda.

Kosten
Deelname aan dit evenement is gratis, enkel de hotelovernachtingen (538 euro (incl. ontbijt voor 2 nachten) zijn voor eigen rekening.

Klik hier om aan te melden


Dit evenement is gericht op mechatronica en engineering bedrijven uit de deelnemende regio’s die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan het ISE Mechatronica & Engineering Cross-Border Cluster. De clusters bieden een forum voor bedrijven en experts uit de 4 ISE-landen (Engeland, Frankrijk, België en Nederland) om een reeks op maat gemaakte evenementen bij te wonen, collega’s te ontmoeten en samen te werken.
Meer informatie over de ISE clusters kun je vinden op: http://www.iseproject.eu/content/ise-clusters