CEBIT in Hannover is het business festival voor innovatie, technologie en digitalisering in technologie. Tijdens deze editie van 2018 gaat de organisatie nog een stap verder door naast de beurs en conferentie ook een heus stadsfestival te organiseren. Kortom een unieke kans om leads te genereren, nieuwe contacten te leggen en geïnspireerd te worden in een unieke sfeer.

Op CEBIT krijgt u de meest hoogstaande innovaties te zien die uw bedrijf kunnen helpen om de toekomst te omarmen. Artificiële intelligentie in uw marketingstrategie, virtual reality in uw opleidingen, cobots in de productie, blockchain, revolutionaire IT oplossingen,…  Ook staan er onder andere keynotes gepland rond digitalisatie van Amazon, Daimler, Deutsche bank en de Universiteit van Londen.

Ook de avonden worden op een inspirerende manier ingevuld dankzij het CEBIT festival. Top acts als Jan Delay en Digitalism zorgen ervoor dat de virtuele en de echte wereld samenvloeien. In de sfeer van een waar stadsfestival, met street food vanuit de hele wereld, zijn er nog talloze tech-installaties en showcases te bezichtigen.

Dankzij het Interreg programma ISE, Innovative Sector Echange, kunnen we 5 ondernemers uit Zeeland en West-Brabant gratis meenemen op deze inspirerende. Heeft u interesse om mee te gaan, meld u dan aan via onderstaande link.

Klik hier om aan te melden

Voorlopig programma

Dinsdag 12 juni
11.00 uur                 Vertrek naar Hannover vanuit Breda
18.30 uur                 Netwerkevenement met bedrijven uit Engeland, Frankrijk en België

Woensdag 13 juni 
10.00 – 18.00 uur     Vrij bezoek aan CEBIT beurs en de mogelijkheid om conferentie bij te wonen.
18.00 uur                 Avondprogramma CEBIT festival

Donderdag 14 juni
09.00 uur                 Hotel check out
10.00 – 14.00 uur     Vrij bezoek aan CEBIT beurs
14.00 uur                 Terugreis Hannover – Breda
21.30 uur                 Vermoedelijke aankomst in Breda

Dit programma wordt gratis aangeboden vanuit het ISE project, echter bij annulering na 1 juni zullen alle kosten in rekening worden gebracht