Playgrounds Breda

9 en 10 april 2018 heeft Stichting Innovatiehuis in kader van het ISE project een event georganiseerd samen met City of Imagineers en St.Joost. Creatieve MKB ondernemers uit vier landen brachten een bezoek aan het Playgrounds Festival in Breda en kregen inspirerende verhalen te horen van bekende sprekers op het gebied van de creative industrie. Er war ruime mogelijkheid om elkaar te leren kennen en nieuwe grensoverschrijdende netwerken te bouwen. De deelnemende ondernemers waren heel tevreden en gaven aan veel te hebben aan het even. In bijgaand filmpje krijgt i een kort impressie van het event. Ook interesse in ISE events, kijk op onze agenda, laat een scan maken. Neem daarvoor contact op via de mail.

avans-akvst-joost-2_preview.jpeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s